Norsk olje og gass inviterer deg til dialogmøte på
Rica Hotel Hammerfest i Hammerfest
10. juni 2014, kl. 14.30-18.00.

I et samarbeid med Gassco skal vi avholde dialogmøte i Hammerfest der den nye rapporten i forbindelse med arbeidet rundt gassinfrastruktur for Barentshavet vil bli presentert. Denne rapporten er resultatet av et bredt samarbeid mellom norske olje- og gasselskaper. Vi vil tro at interessen vil være stor for mange. I tillegg vil det bli presentasjoner fra flere av Norsk olje og gass medlemmer om deres virksomhet i nord. Detaljert program finner du på påmeldingssiden. 

Forut for dialogmøtet samles Nordnorsk Petroleumsråd og de vil også være tilstede på møtet. Til dialogmøte inviteres aktører fra samfunnslivet i nord og olje- og gassnæringen til verdifull meningsutveksling og erfaringslæring. 

Etter møtet håper vi du tar deg tid til å være vår gjest på en hyggelig opplevelsesmiddag, slik du bare kan oppleve det på Turistua i Hammerfest, med en spesiell kulinarisk overraskelse i år. I tillegg lover vi også påfyll for hjerte og hjerne gjennom en kulturell opplevelse.

Møtet med lunsj og middag dekker vi, mens reise og opphold må hver enkelt betale selv. Kryss av for om du vil være med på middagen. Forut før møtet blir det mulighet til lunsj fra klokken 13.00. Vennligst kryss av for det hvis du kommer til lunsj. Vennligst kryss av på påmeldingssiden om du trenger overnatting på hotellet, så bestiller vi for deg. Vi har holdt av rom slik at vi håper alle skal få plass. Det er selvsagt først til mølla som gjelder, derfor håper vi at du melder deg på snarest mulig.

Er det noe du lurer på, så ta kontakt med Geir Seljeseth på gs@norog.no eller 908 23 500.  

Velkommen!  

Gro Brækken
Adm.dir.
Norsk olje og gass

 


Program Dialogmøte Hammerfest (.pdf)   
Navn
E-post
Bedrift/organisasjon
Adresse
Postnummer/sted
Mobiltelefon
Deltar du på lunsj 10.juni?
Ja
Nei
Deltar du på middag på kvelden?
Ja
Nei
Ønsker du overnatting 10.-11. juni?
Ja
Nei