Utvalgstur til Brussel 27-29 april 2015

Brussel er både Belgias og Europas hovedstad. Med sin lange historie under fremmede nasjoners styre, blant annet romersk, spansk og germansk, er Brussel vel rustet til å representere Europa. Brussel er i dag tilholdsstedet for Europarådet og EU-kommisjonen. I tillegg huser Brussel Eurocontrol, og ikke minst NATO. Byen Brussel er kjent for sine flotte severdigheter og en fremtredende art nouveau-arkitektur. Brussel er også kjent som en gourmet-by. Det myldrer av restauranter og i tillegg finnes mange koselige handlegater.

Norsk olje og gass ønsker kommunikasjonsutvalget velkommen til et innholdsrikt og spennende opplegg i Brussel der hensikten er å få et nærmere innblikk i hvordan arbeidet i EU foregår og hvilke problemstillinger og aktuelle saker som berører vår industri. Vi har også fått en av IEAs analytikere til å ta turen opp fra Paris for å møte oss.

Tentativt program er vedlagt.

Flybilletter ordner dere selv.

Vi har reservert hotellrom midt i bykjernen på Hotel Le Plaza.
Siden dette er en gruppebestilling, er det ikke anledning til å gjøre opp selv på hotellet. Hotellet skal forhåndsbetaltes og i dette tilfellet ber vi dere betale direkte til Berg Hansen innen 23.mars ved å registrere dere her 

Hotellbestilling

Bindende påmelding ved å registrer dere i skjema nedenfor innen 23.mars

Spørsmål rettes til Geir Seljeseth: mobil 908 23 500 gs@norg.no

 

         
       


Tentativt program (.pdf)   
Navn
E-post
Selskap
Mobiltelefon
 
     

 

> Registrated participants/registrerte deltakere