Velkommen til dialogmøte i Harstad

 
 

Norsk olje og gass nye toppsjef Karl Eirik Schjøtt-Pedersen inviterer med dette til dialogmøte i Harstad den 11/11.

Her vil du både kunne møte representanter for samfunnsliv, næringsliv og akademia. Dette er en god arena både for å diskutere samfunnsutvikling samt utviklingstrekk i olje- og gassnæringen. Vi blir å holde hus på Thon Harstad og starter til lunsj. Dette er første muligheten etter valget til å sette hverandre stevne og se hva som ligger foran oss i nord. I tillegg vil du få det første møte med Statoils nye toppsjef i nord, Morten Loktu som etter nyttår tar over ledelsen i nye Drift Nord.

Programmet blir både preget av nyheter og oppdateringer. Det vil bli gode anledninger til å bruke møteplassen og komme i direkte kontakt med aktørene i Norges store private næring.

Selve møtet er det ingen deltakeravgift på. Vi spanderer både lunsj og middag. Overnatting og reise må hver enkelt dekke selv. Hvis du vil at vi skal booke rom til deg så vennligst merk av for det på påmeldingsskjemaet.

Vi håper du finner veien til Vågsfjordens perle og bruker en dag sammen med oss for å sette fokus på næringen som skal vokse i nord i tiårene som kommer.

Hvis det er noe du lurer på, så vennligst ta kontakt med regionsjef Geir Seljeseth på gs@norog.no eller 908 23 500.


Hjertelig velkommen.

 

Karl Eirik Schjøtt-Pedersen
Adm.dir.
Norsk olje og gass

 

 

 


Program (.pdf)

Arrangementet er stengt for påmelding / Closed for registration.